Skip to main content

Gezichtsbehandeling

Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling met daarbij vele extra’s zoals een handen-, rug-, of voetenmassage. Een weldaad voor lichaam en geest. Je huid zal na afloop stralen! Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt de natuurlijke [Comfort Zone] cosmetica. [Comfort Zone] bevat pure (en veelal biologische) plantaardige ingrediënten. Onder het kopje ’tarieven’ staan diverse gezichtsbehandelingen. Ook zeer geschikt voor tieners met een onrustige huid. 

Huidverbetering

Soms heeft je huid een intensieve behandeling nodig waarbij de huid wordt aangezet tot herstel.  

De volgende huidbehandelingen kan je boeken bij Veda Huidzorg in Zwolle, Stadshagen: 

Voor de huidverbeterende behandelingen maak ik gebruik van de producten van het in Kuala Lumpur opgerichte KRX Aesthetics. Deze producten worden vervaardigd in gecertificeerde laboratoria met de juiste keurmerken.
Omdat ik gediplomeerd skin professional ben en dat kan aantonen, mag ik deze producten afnemen.

Green (sea) Peeling:

Dit is een mix van kruiden, zeewier en algen welke wordt aangebracht op de huid. De huid gaat zich van binnenuit herstellen met een prachtig zichtbaar resultaat.

Microneedling:

Hierbij worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt waardoor het lichaam deze vervolgens zelf met aangemaakt collageen zal sluiten. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger, de huid wordt steviger en elastischer. 

Dermaplaning:

Met een steriel chirurgisch mesje worden dode huidcellen en overtollige donsharen van de huid verwijderd. Door de aanwezigheid van veel donsharen kan de huid er valer uitzien. Door dit te verwijderen krijgt de huid een glans, zijn pigmentvlekjes en fijne lijntjes minder zichtbaar. Make-up kan meer gelijkmatiger aangebracht worden.

NIEUW! Veda Skinboost:

Deze prachtige (nieuwe) behandeling valt onder de huidverbetering, omdat de behandeling celvernieuwing stimuleert, de teint verhelderd, fijne lijntjes verminderen en de huid wordt meer gelijkmatiger. Deze behandeling is uitermate geschikt voor mensen met hyperpigmentatie, fijne lijntjes of bij acné.

De behandeling start met het reinigen van de huid. Daarna volgt een gezichtsmassage met een korte bindweefselmassage inbegrepen. Hierna volgt de fruitzuurpeeling. Terwijl de peeling haar werk doet geniet je van een arm/hand massage. Na de peeling volgt het masker, welke een liftend en zuiverend effect heeft op de huid. Tijdens het masker geniet je van een voetmassage.

We sluiten de behandeling af met een passende dag verzorging.


Bij onderstaande huidproblemen kun je kiezen voor een huidverbeterende behandeling:

 • Hormonale acné;
 • grove poriën;
 • verslapping van de huid;
 • hyperpigmentatie (door zonschade of door gebruik van medicatie);
 • rimpelvorming.

Deze huidbehandelingen staan niet op zichzelf, maar wat geeft jouw huidconditie aan over je algehele gezondheid. We bespreken eventuele oorzaken en je krijgt huid- en gezondheid advies.

Let op: er zijn een aantal contra indicaties waarbij je deze intensieve behandelingen niet mag ondergaan. Voorafgaand aan de behandeling nemen we dit met elkaar door. Schroom niet om vooraf contact op te nemen voor advies.   

Oliebrander massage
Gelaatsmassage
Bindweefselmassage
Lashlifting
Wimpers verven

Beauty

Bij Veda kun je terecht voor diverse beautybehandelingen zoals wimpers en wenkbrauwen verven, epileren en overtollige haartjes verwijderen van het gelaat.

De nieuwste trends op het gebied van wenkbrauwen zijn Henna brows. Je wenkbrauwen worden geëpileerd en/of geharst, en daarna met henna geverfd. Het verschil tussen verven met henna en traditionele wenkbrauwverf is dat je niet alleen de haartjes mee verft, maar ook de huid. Hierdoor krijg je een strakker effect en lijkt de wenkbrauw ook voller.

Ook krijg je prachtige resultaten met lashlifting en browlifting. Bij de lashlift worden je wimpers gelift en geverfd, waardoor je tijdelijk geen mascara nodig hebt. De browlift zorgt ervoor dat de haartjes een bepaalde kant op gaan staan, waardoor het lijkt dat je vollere wenkbrauwen hebt. Het resultaat blijft 4-6 weken zitten.

Ayurvedische massage voor vrouwen

Een Ayurvedische massage wordt gegeven met een warme medicinale kruidenolie. Deze oliën hebben een specifieke werking, en worden dus alleen gebruikt bij specifieke klachten. De naam voor deze massage is ook wel Abhyanga. Dit betekent: ‘warme olie naar alle lichaamsdelen brengen’. De olie dringt door in de huid naar de diepste weefsels, en neemt ook eventuele gifstoffen met zich mee.

De voordelen van Abhyanga:

 • heeft een weldadige uitwerking, brengt rust;
 • verminderd stress;
 • gaat vermoeidheid tegen;
 • zorgt voor meer energie;
 • verbetert de doorbloeding;
 • versterkt immuniteit;
 • zorgt voor een mooie huid;
 • bevorderd de nachtrust;
 • bevrijdt emoties die opgeslagen liggen in de weefsels;
 • reinigt de verschillende lichaamsweefsels;
 • verminderd pijnklachten.

De rode draad in de behandelingen

Volgens de Ayurveda zijn we als mens een samenstelling van drie typen persoonlijkheden die ‘Dosha’s’ worden genoemd. Je hebt een of twee Dosha’s die bij jou domineren en dat maakt je uniek.  

In de Ayurveda kennen we de volgende persoonlijkheidstypen:

 • Vata: lucht en ether 
 • Pitta: vuur en water
 • Kapha: aarde en water 

Door te luisteren naar jouw verhaal en je huid te observeren kan ik me een goed beeld van jou vormen en welk advies daarbij past. Deze adviezen kunnen gaan over huidverzorging, maar ook over leefstijl. Uitgangspunt van Ayurveda is dat je in harmonie bent met jezelf, en dat je voelt dat er balans is in je leven. Soms heb je hierbij een buitenstaander nodig die even met je mee kijkt en je vervolgens tips kan geven om een nieuwe weg in te slaan