Skip to main content

Met passie en liefde voor jouw huid!

Welkom! Mijn naam is Manon Maatman-Philipse. In 2008 ben ik verpleegkunde gaan studeren aan de Hogeschool Windesheim. Met mijn diploma op zak ben ik gaan werken als verpleegkundige. Na een aantal werkzame jaren aan het bed heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Hier heb ik zeven jaren les gegeven aan studenten gezondheidszorg. Mijn voorliefde voor de huid en haar gezondheid heeft mij altijd getrokken. Ik vind het fascinerend hoe de huid de innerlijke gezondheid prijs geeft. Denk maar aan de uitdrukking: ‘Goed in je vel zitten’. 

 In 2021 heb ik een particuliere opleiding tot allround schoonheidsspecialiste afgerond. En daarna heb ik met veel plezier de cursus Ayurvedische massage gevolgd. Door het geven van een Ayurvedische massage kun je blokkades opheffen, zodat energie weer vrij kan gaan stromen.

In september 2022 besloot ik om mijn droom te realiseren: een eigen onderneming! Naast mijn  onderneming ben ik nog werkzaam als (oproep) wijkverpleegkundige in de thuiszorg. De combinatie werkt voor mij heel prettig. Met mijn medische achtergrond en kennis van huidbehandelingen kan ik jouw huid met liefde en passie behandelen!

In mei 2023 stond ik met een interview in de Vinexpress. Dit is de wijkkrant van Stadshagen. Hier mocht ik meer vertellen over mijn passie voor de huid. Wil je het interview lezen? Klik dan hier.

Complementaire zorg

Ayurveda is als een rode draad verweven in mijn behandelingen. Met Ayurveda richt ik me op de complementaire zorg. Dit betekent ook wel aanvullende persoonlijke zorg. Het richt zich op het in balans houden van je gezondheid. 

In de behandelingen die ik geef kijk ik dan ook vanuit verschillende invalshoeken naar mijn klanten.  Enerzijds doordat ik kennis heb van ziekteleer vanuit mijn vak als verpleegkundige, anderzijds als schoonheidsspecialiste met kennis van diverse behandelmethoden voor de huid. Ayurveda is voor mij een way of living.

Breng lichaam en geest in een staat van ontspanning bij Veda. Ik hoop je te mogen ontmoeten!