Skip to main content

Klanten over hun ervaring


Caroline

Ik ben zeer tevreden over zowel de massage als de gezichtsbehandeling bij Veda Huidzorg. Het is zeer ontspannen, er wordt met goede en verantwoorde producten gewerkt, goed voor mens en milieu. Daarnaast een hele vriendelijke en rustige atmosfeer. Ik kom zeker terug! 


Grieteke

Een heerlijke behandeling gehad bij Manon. Ze weet wat ze doet en geen standaard schoonheidsbehandeling. Heerlijk ontspannen en echte aandacht voor haar klant. Goed advies over producten, maar ook lifestyle. Een heerlijk zachte huid en helemaal zen kom je bij Manon vandaan.


Martine

Alsof je bij een vriendin thuis komt, zo welkom laat Manon je voelen. Ze laat je vrij in wat je wil en denkt nodig te hebben, maar denkt en kijkt ook mee wat voor jouw huid het beste zou kunnen zijn. Ik heb al een paar verschillende behandelingen gehad en het is elke keer weer super fijn!


Cindy

Al meerdere behandelingen mogen ervaren bij Manon. Een fijne belevenis waar je van begin tot eind in de watten wordt gelegd en er echt geluisterd wordt naar je wensen en er gekeken wordt naar wat het beste bij je past! De Ayurvedische massage is een echte dikke aanrader waarbij je tot een heerlijke totale ontspanning komt.
Ohja en de verwarmde massagestoel kan ik natuurlijk niet vergeten, hier wil je niet meer uit zo lekker!!


Joanne

Manon is erg betrokken en rustig. Ze is duidelijk in haar communicatie. Je merkt dat ze echt kiest voor de producten waar ze achter staat. Ze kan er goed over informeren en vraagt heel direct naar waar je nodig hebt. Een hele prettige ervaring, ik kom zeker terug.


Myrjan

Mijn eerste ervaring met een behandeling van Manon is heel goed. Fijn en warm ontvangst. Manon straalt rust en professionaliteit uit. Echte aandacht, fijn uitleg, deskundig advies en heerlijke ontspannen geuren. Ik kom zeker terug!


Nathalie

Ik weet zelf nooit wat het beste bij mij huid past en welke behandeling waar goed voor is. Manon neemt de tijd voor mij, luistert om een vrijblijvend passend advies te geven. Ik voel mij op mijn gemak in de behandelstoel. Na de behandeling voelt mijn huid heerlijk, tot in de diepste lagen, schoon en krijg ik van mensen om mij heen complimenten over een ‘glow- na een aantal behandelingen over mijn huid. Dankje Manon, tot de volgende keer!


Maaike

Een moment in de behandelstoel bij Manon is een moment voor mezelf, van rust, van totale ontspanning. De fijne omgeving, muziek en producten die Manon gebruikt zijn fantastisch en maken het een ontspannen beleving. 


Angenieta

Wat een rust heerst er bij Manon in de kamer. Ik kom graag langs om mijn wenkbrauwen te shapen en te verven. Ze neemt alle tijd en zorgt voor een goed gesprek waarbij ze oprecht geïnteresseerd is. Tot snel Manon!